Not Modify --> Siapa Patricio Rodriguez atau Patito Rodriguez ? - Daily Sukan

perkembangan sukan di Malaysia

Dikuasakan oleh Blogger.

Siapa Patricio Rodriguez atau Patito Rodriguez ?


ehsan JOHOR Southern Tigers
Jika sebelum terdapat berita mengenai pemergian seorang bintang ternama JDT yang akan menyertai kelab di Brazil. Sebelum ini ,JDT telah menampilkan pemain yang professional dan bintang terkemuka dunia seperti Pablo Aima dan  Jorge Pereyra Diaz , kini JDT telah memperkenalkan seorang pemain muda yang berbakat besar yang akan bersama JDT mulai April Nanti.

Di official JOHOR Southern Tigers telah mengumumkan secara rasmi pengambilan 

Johor Darul Ta'zim secara rasminya telah memperkenalkan pemain terbaru pasukan itu yang akan mengisi posisi penyerang iaitu Patricio Julian Rodriguez atau lebih dikenali dengan nama Patito. Majlis yang mendapat perkenan DYAM Brigadier Jeneral Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor merangkap Presiden Persatuan Bolasepak Negeri Johor itu turut disaksikan oleh wakil media dan juga para penyokong yang turut hadir ke Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin pada 20hb Mac 2015 itu. Luaskan Kuasamu Johor!

ehsan JOHOR Southern Tigers


Sedikit Latar Belakang PATITO RODRÌGUEZ


Nama sebenar : Patricio Julìan Rodrìguez

Nama lain : Pato Rodrìguez, Patito Rodrìguez
Tarikh lahir : 4hb May, 1990
Umur : 24 tahun
Negara asal : Argentina
Ketinggian : 1.72m
Berat : 60kg
Kelab asal : Santos FC 
Status : Dipinjamkan kepada Johor Darul Ta'zim (sehingga 30hb November 2015)


Semoga terus maju jaya untuk menaikkan nama JDT dan memeriahkan lagi Liga Malaysia. 0 Komentar untuk "Siapa Patricio Rodriguez atau Patito Rodriguez ? "

Back To Top